COLORS schoonheidsinstituut

Lorentzweg 8

9752 NW Haren

 

Openingstijden:

maandag, dinsdag, woensdag en

vrijdag van 9.30 uur tot 18.00 uur

zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur

 

Behandeling volgens afspraak.

 

T: 050 5351247

M: 06 54934835

E: info@colors-schoonheidsinstituut.nl

*Tijdens een behandeling staat de telefoon doorgeschakeld naar het antwoordapparaat. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken, vermeldt u naam, telefoonnummer en eventuele vraag, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

Heeft u een afspraak gemaakt en bent u helaas verhinderd, graag 24 uur van tevoren even doorgegeven, dan kunnen we gelijk een nieuwe datum afspreken.

Etre Belle – Optimaal

Intensieve hoogwaardige herstellende en verbeterende huidverzorging van gelaat, hals en decolleté, voor een optimaal resultaat, afgestemd op uw huidtype na huidanalyse.

 

Optimale huidverzorging bestaat uit:

Reiniging, wenkbrauwen bijwerken, enzympeeling, massage gelaat, decolleté en schouders, hoogwaardig serum en speciaal masker, decolleté masker, oog- lipverzorging, dagverzorging.

In overleg behandeling met Skinscrubber en Tripollar Stop.

 

Vitamine Energy € 75,-

Revitaliserend en verfrissend, de dagelijkse voeding voor uw huid. De combinatie van actieve werkstoffen uit vruchten en vitaminen geeft de huid een complete revitalisering. De huid wordt verstevigd, verfrist en ziet er stralend uit.

 

Sensiplus € 75,-

Het intensieve verzorgingsprogramma om de gevoelige huid weer in balans te brengen, voor een huid zo zacht als zijde. De tere, gevoelige huid heeft behoefte aan zachte, regulerende en goed verdraagzame cosmetica. Sensiplus kalmeert en verzorgt, zonder de natuurlijke huidfuncties aan te tasten en stabiliseert  zonder de huid te belasten.

 

Pure White € 75,-

Het symbool van de schoonheid is een perfecte huid. Het efficiënt milde verzorgingprogramma met hoogwaardige werkstoffen zorgt voor een egale, gelijkmatig gekleurde huid, zonder pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, littekens en roodheden.

 

Time Control € 79,50

Intensief en preventief anti-ageing verzorgingsprogramma om het verouderingsproces van de huid tegen te gaan, voor een mooie stralende teint en strakkere huid. Als het afweermechanisme van de huid minder wordt, de huid droger en er steeds vaker vermoeid en verslapt uit ziet. Genoeg slaap, een gezond en uitgebalanceerd voedingspatroon, voldoende beweging de juiste huidverzorging kan veel voor een langdurig, jeugdige uitstraling betekenen.

Meer prijs: Time Control oogmasker + massage.

 

Golden Skin Caviar € 82,50

Puur goud – het sieraad voor uw huid. Speciale verzorging voor de rijpe huid. De rijpe huid met reeds zichtbare tekenen van tekorten, moet intensiever verzorgd worden om er gezond en fris uit te zien. De perfecte combinatie van exclusieve werkstoffen zorgen voor een waardevolle en hoogwaardige luxe huidverzorging, die de huid zo nodig heeft, voor een gezonde en jeugdig uitstraling.

Meer prijs:  GSC massage + Gold meridiaan drukpunt massage

 

Seizoensbehandeling v.a. € 69,50

Zie nieuwsbrief