COLORS schoonheidsinstituut

Lorentzweg 8

9752 NW Haren

 

Openingstijden:

maandag, dinsdag, woensdag en

vrijdag van 9.30 uur tot 18.00 uur

zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur

 

Behandeling volgens afspraak.

 

T: 050 5351247

M: 06 54934835

E: info@colors-schoonheidsinstituut.nl

*Tijdens een behandeling staat de telefoon doorgeschakeld naar het antwoordapparaat. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken, vermeldt u naam, telefoonnummer en eventuele vraag, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

Heeft u een afspraak gemaakt en bent u helaas verhinderd, graag 24 uur van tevoren even doorgegeven, dan kunnen we gelijk een nieuwe datum afspreken.

Infrarood Cabine – Zonnebank

Infrarood cabine en kleurentherapie

60 min. € 22,50
(incl. douche, gebruik van handdoeken, Etre Belle Spa elements shower gel en body lotion)

De weldadige en veilige stralingswarmte van de infrarood dringt snel en dieper door in de huid en dit heeft positieve effecten voor uw lichaam. Hogere weerstand, een verbeterde bloedcirculatie, grondige reiniging door verdrijving van afvalstoffen tijdens het transpireren, gezonde huidskleur, verbranding van calorieën en door de diepe aangename warmte, goed voor spier- en gewrichtspijnen. Ook voor klachten van reumatische aard en huidproblemen.

 

Ontspannen met kleuren

Kleur is onbewust erg belangrijk in ons leven. Zo kunt u lichaam en geest met kleurentherapie extra laten ontspannen.

Blauw    – ontspant en kalmeert,
Rood    – stimuleert en geeft energie,
Geel      – stimuleert de geestelijke energie en activeert de lymfeklieren,
Groen   – zorgt voor evenwicht van lichaam en geest.

 

Zonnebank, 20 min. € 6,60

(incl. zonnebankcosmetica)

 

Zonnebank speciaal, 10 x 20 min. € 61,-

(incl. zonnebankcosmetica)

De zon doet wonderen voor lichaam en geest, gebrek aan zonlicht maakt depressief. Zeker in de winter is een zonnebank kuur goed tegen winterdepressies, vermoeidheid en overspannenheid. Bij mensen met huidaandoeningen als psoriasis en eczeem, normaliseert het de celdeling van de huid. Het UV licht zorgt tevens voor de aanmaak van vitamine D in ons lichaam, die we nodig hebben voor een gezonde huid en het bevordert de productie van melanine, het bruine kleurtje, een beschermlaag voor de huid.

 

Te veel zonnebaden en overmatig gebruik van de zonnebank kan schadelijk zijn voor de huid, vroegtijdige veroudering van de huid, huidkanker.