COLORS schoonheidsinstituut

Lorentzweg 8

9752 NW Haren

 

Openingstijden:

maandag, dinsdag, woensdag en

vrijdag van 9.30 uur tot 18.00 uur

zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur

 

Behandeling volgens afspraak.

 

T: 050 5351247

M: 06 54934835

E: info@colors-schoonheidsinstituut.nl

*Tijdens een behandeling staat de telefoon doorgeschakeld naar het antwoordapparaat. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken, vermeldt u naam, telefoonnummer en eventuele vraag, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

Heeft u een afspraak gemaakt en bent u helaas verhinderd, graag 24 uur van tevoren even doorgegeven, dan kunnen we gelijk een nieuwe datum afspreken.

Secret of Colors

Ons leven bestaat uit kleuren. De kleurtrend waarin we wonen, werken en ons kleden, speelt een belangrijke rol in hoe we ons voelen en reageren. Kleuren met daarbij behorende geuren hebben een positieve uitstraling op ons welzijn. De natuur, met zijn eigen kleurenpracht, zorgt voor rust, ontspanning en harmonie, de zon geeft ons energie en een goed humeur. Het zonlicht bevat alle kleuren van het spectrum, rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo en violet.

 

Deze kleuren vinden we weer terug in ons lichaam, als energiepunten – de zeven chakra’s:

Rood basis chakra energie en vitaliteit

Oranje heiligbeen chakra blijdschap en vitaliteit

Geel zonnevlecht chakra creativiteit en fantasie

Groen hart chakra harmonie en evenwicht

Blauw keel chakra communicatie en frisheid

Indigo voorhoofd chakra ontspanning en meditatie

Violet kroon chakra spiritualiteit en bewustzijn

 

Doordat ons lichaam veel gif- en afvalstoffen vasthoudt, meestal veroorzaakt door stress, verkeerde voeding, onvoldoende water drinken, medicijn gebruik en te weinig lichaamsbeweging, raken de energiepunten van ons lichaam uit balans. Verschillende klachten kunnen dan ontstaan als hoofdhuid problemen, hoofdpijn, moeheid, lusteloosheid, spier- en gewrichtspijnen.

 

De heilzame en ontspannende werking van de natuurlijke rijkdommen van de zee, zoals algen, mineralen, zouten, modder en klei, gecombineerd met natuurlijke- en etherische oliën, planten- en fruitextracten en edelstenen, worden voor massages, gelaats- en lichaamsbehandelingen gebruikt om blokkades van de energiepunten op te heven. De bloedcirculatie wordt weer geactiveerd en gestimuleerd. Overtollig vet, vocht en afvalstoffen worden afgevoerd, uw lichaam ontspant, ontslakt en wordt gereinigd. Lichaam en geest komen weer in balans.

 

Zorg goed voor uw huid, gebruik kleur in uw leven en geniet van de natuur.